SPORTS

/

Πόλο: Αιώνιος τελικός για πρώτη φορά στην ιστορία

Κοινοποίηση
Tweet

Η αρχή γίνεται σήμερα 17.00 στο "Παπαστράτειο"

Μετά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ ανδρών και γυναικών, το πινγκ πονγκ, την κολύμβηση και άλλα από τα πολλά αθλήματα που καλλιεργούν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, οι "αιώνιοι" του ελληνικού αθλητισμού θα αναμετρηθούν και στο πόλο.

Στο Καρπενήσι και στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου γράφτηκε ιστορία με τον Ολυμπιακό εύκολα νικητή. Την Τετάρτη (27/5, 17.00) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στους τελικούς της Α1 Ανδρών.

Το πλεονέκτημα έδρας το έχει φυσικά ο Ολυμπιακός που είναι αήττητος επί ελληνικού εδάφους. "Για εμάς αποτελεί ιδιαίτερο κίνητρο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο", σχολίασε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Θοδωρής Βλάχος που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην του Νίκολα Ράτζεν, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να βάλουν τις βάσεις για να ξεκινήσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο αρχηγός Γιώργος Αφρουδάκης είπε "Αντιμετωπίζω αυτούς τους τελικούς ως το ξεκίνημα για κάτι όμορφο στο τμήμα του πόλο του Παναθηναϊκού. Να παραμείνει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Στην ομάδα είμαστε 3-4 μεγάλοι σε ηλικία, οι υπόλοιποι είναι νέοι παίκτες σε ηλικία και πίσω υπάρχουν τόσα παιδιά που παίζουν πόλο στις ακαδημίες. Υπάρχει μεγάλο μέλλον στον Παναθηναϊκό και ο κόσμος την πιστεύει πολύ, έχει αγκαλιάσει αυτή την ομάδα".

Οι "πράσινοι" έχουν δύσκολη αποστολή στον πρώτο τελικό. Τόσο ο προπονητής Κώστας Λούδης, όσο και ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας είναι τιμωρημένοι. Θα... πιάσουν δουλειά στο δεύτερο τελικό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο την Παρασκευή (29/5, 19.00).

Εν τω μεταξύ άλλαξαν οι ημερομηνίες των τελικών βάσει του τηλεοπτικού προγράμματος. Ο τρίτος τελικός θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (2/6, 20.30) και αν χρειαστεί ο τέταρτος την επόμενη Πέμπτη (4/6, 19.00) και την επόμενη Παρασκευή (5/6, 19.00).

 

Πηγή: sport24.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports