SPORTS

/

Οι ποδοσφαιρικές προτιμήσεις των βουλευτών

Νασοπούλου Δέσποινα
Κοινοποίηση
Tweet

Τι ομάδα είναι;

Οι μεγάλες ομάδες της Αθήνας συγκεντρώνουν τη συμπάθεια και την υποστήριξη των περισσοτέρων μελών της Βουλής. Ας δούμε λοιπόν τις προτιμήσεις τους στον αθλητισμό.


- ΚΟΚΚΙΝΟΙ. Ερυθρόλευκα αισθήματα τρέφουν από το ΠΑΣΟΚ οι Ανδρέας Λοβέρδος, Θεόδωρος Πάγκαλος, Μίμης Ανδρουλάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Γρηγόρης Νιώτης, Δημήτρης Λιντζέρης, Γιάννης Διαμαντίδης. Από τη Νέα Δημοκρατία, οι Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Παπαθανασίου, Γιάννης Τραγάκης, Αναστάσιος Νεράντζης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Βύρων Πολύδωρας, Γεράσιμος Γιακουμάτος και Κυριάκος Μητσοτάκης. 

- ΠΡΑΣΙΝΟΙ. Ενθερμος υποστηρικτής των «πράσινων» -το δήλωσε άλλωστε προ ημερών και εντός Βουλής- είναι ο απερχόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, η Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ, οι Γιάννης Δημαράς, Χρήστος Παπουτσής, Αρια Αγάτσα από το ΠΑΣΟΚ, οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Κωστής Χατζηδάκης από τη Νέα Δημοκρατία και ο Αδωνις Γεωργιάδης από τον ΛΑΟΣ. Θυμίζουμε και έναν άλλο λάτρη του «τριφυλλιού», ο οποίος μπορεί να αποχώρησε πρόσφατα από την πολιτική αλλά ουδέποτε θα εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟ. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό και βουλευτή Γιώργο Σουφλιά, ο οποίος είχε βαφτίσει τον μετροπόντικα στην Αθήνα «Νίνη» προς τιμήν του νεαρού άσου των «πρασίνων». 

- ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ. Η άλλη μεγάλη αθηναϊκή ομάδα που έχει υποστηρικτές είναι η ΑΕΚ και την υποστηρίζουν ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Γιάννης Βούρος από το ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Μαρκόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία και οι Γρηγόρης Ψαριανός και Φώτης Κουβέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports