ΚΑΙΡΟΣ

/

Καλός ο καιρός σήμερα - Πέφτει λίγο η θερμοκρασία

Κοινοποίηση
Tweet

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου οι ελάχιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες, από 7 έως 22 στην Ήπειρο, από 6 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

 

Πηγή:meteo.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Καιρός