Ο Υδραϊκός έκανε την έκπληξη της ημέρας και θα αντιμετωπίσει τον ΝΟΠ
Μόλις το περασμένο Σάββατο (28/3) λίγο έλειψε η Βουλιαγμένη να νικήσει την πληρέστερη ομάδα της Α1 πόλο των ανδρών, τον Ολυμπιακό.
Λίγα 24ωρα μετά η έκπληξη του πρωταθλήματος, ο Υδραϊκός απέκλεισε τους "μπέμπηδες" από το Κύπελλο. Με σερί 3-0 στο τέταρτο οκτάλεπτο οι "νεοφώτιστοι" νίκησαν 8-7 τη Βουλιαγμένη και θα αντιμετωπίσουν το Ναυτικό Όμιλο Πατρών για ένα εισιτήριο στο Final-4.
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Μαυρωτάς είχε τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με την ομάδα της καρδιάς του, τη Βουλιαγμένη και κόντρα στο γιο του, Λεωνίδα σε επίσημο παιχνίδι στην ήττα με 9-3 του Υδραϊκού από τους "μπέμπηδες".
Στο Κύπελλο ο Μαυρωτάς σκόραρε για πρώτη φορά απέναντι στη Βουλιαγμένη. Αυτό δεν είναι έκπληξη, έκπληξη είναι η νίκη του Υδραϊκού.
Με σερί 3-0 οι "νεοφώτιστοι" στο τελευταίο οκτάλεπτο και δύο γκολ στο τελευταίο λεπτό ο Υδραϊκός πήρε τη νίκη-πρόκριση. Ο Βασίλης Εμμανουηλίδης ήταν εκείνος που σημείωσε το νικητήριο γκολ.
Ο Υδραϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Πατρών στο κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός" στην Πάτρα στις 29 Απριλίου με στόχο το εισιτήριο για το Final-4. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 8 και 9 Μαΐου.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 1-3, 3-0
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δ.Μαυρωτάς): Φλέγκας, Καϊάφας, Εμμανουηλίδης 1, Κοκκινάκης 1, Γ.Μαυρωτάς 1, Αγκόρτσας, Μπλάνης 1, Λάζαρης, Αργυρόπουλος, Μπιτσακός 1, Βλοντάκης 2, Β.Εμμανουηλίδης 1, Παγάνης, Στελλάτος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Τσαλκάνης, Κοπελιάδης, Μασμανίδης 2, Λουιζίδης, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης 2, Αφρουδάκης 1, Ελμισιάν, Αλβέρτης, Καπότσης, Τίγκας 1, Καπετανάκης, Ζερδεβάς, Λ.Μαυρωτάς.
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr