ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Στα δικαστήρια η πώληση έκτασης στο «Ναυάγιο»

Κοινοποίηση
Tweet

Mε πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου

Στις αίθουσες των δικαστηρίων οδηγείται η υπόθεση της αγοραπωλησίας μεγάλης έκτασης γύρω από την παραλία του «Ναυαγίου» στη Ζάκυνθο.

Ύστερα από εκδήλωση- συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, για το συγκεκριμένο θέμα με τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών φορέων και κατοίκων των επίμαχων περιοχών, και όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής Διονύσης Γκούσκος, εντός των ημερών θα κατατεθεί αγωγή ακύρωσης του συμβολαίου με σκοπό να ματαιωθεί η πώληση των 15.000 στρεμμάτων στις βορειοδυτικές ακτές της Ζακύνθου.

Την αγωγή συνυπογράφουν η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, ο δήμος Ζακύνθου και η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου. Στην πωληθείσα έκταση υπάρχουν, όπως καταγγέλθηκε, δημόσιοι δρόμοι, ιδιωτικές εκτάσεις, γη που ανήκει στην Εκκλησία, μνημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, αναδασωτέες εκτάσεις κ.λπ.

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, ο αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Νιοτόπουλος, ο μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Ζακύνθου και υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Πηγή: enikos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις