CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ κι άλλες ΦΩΤΟ από την συνέντευξη Τύπου των ηθοποιών της "Ποντικοπαγίδας" στον Φάρο της Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Όλοι οι ηθοποιοί δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τον ερχομό τους στην Πάτρα με το απαιτητικό θεατρόφιλο κοινό

Οι ηθοποιοί της θεατρικής παράστασης "Η Ποντικοπαγίδα" της Αγκάθα Κρίστι σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη με επικεφαλής τον γοητευτικό Γιάννη Αιβάζη και την Πατρινή φινετσάτη πρωταγωνίστρια Όλγα Πολίτου το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Μαρτίου 2015 παρά τον μουντό, βροχερό καιρό, βρέθηκαν στην καφετέρια του Φάρου και μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα και εν μέσω πειραγμάτων, μίλησαν στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων ενημέρωσης.

Η παράσταση που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναμένεται να ενθουσιάσει και τους Πατρινούς θεατές.

Θα παιχθεί απόψε στις 21.00 στο Πάνθεον καθώς και το σαββατοκύριακο 28 και 29/3/2015 στις 18.00 και στις 21.00 πάντα στην σκηνή του Πάνθεον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα στην Πάτρα και στην συνέντευξη Τύπου ήταν και η θεατρική επιχειρηματίας Νινέττα Λεμπέση και η κόρη της Νταίζη Λεμπέση που έχουν την ευθύνη της παραγωγής της «Ποντικοπαγίδας».

Την συνέντευξη Τύπου συντόνισε ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Ελευθερίου.

Το συγκεκριμένο έργο της Αγγλίδας μετρ ιστοριών αστυνομικού μυστηρίου θεωρείται το μακροβιότερο της δημιουργού και από τα πλέον επιτυχημένα της καθώς παίζεται ασταμάτητα εδώ και 63 σχεδόν χρόνια. Στην Ελλάδα πρωτοανέβηκε το 1963.

Μαζί με τους Γιάννη Αιβάζη και Όλγα Πολίτου παίζουν οι Κάτια Νικολαίδου, Αγγελική Δαλιάνη, Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Θοδωρής Αντωνιάδης και Λευτέρης Δημηρόπουλος.

Οι φωτό από την συνέντευξη Τύπου είναι της Φαύστας Φρατζή από το flashstars.gr.

*Mετά την συνέντευξη, δύο εκ των ηθοποιών, η Αγγελική Δαλιάνη και ο Θοδωρής Αντωνιάδης μίλησαν στο Πατρινό ραδιόφωνο Μουσική Λάμψη 103,3 fm στην εκπομπή της δημοσιογράφου - ραδιοφωνικης παραγωγού και συνεργάτιδας του thebest.gr Κωνσταντίνας Τσίχλα.

Η ευγενής και φινετσάτη Όλγα Πολίτου με τον δημοσιογράφο - συνεργάτη του thebest.gr, Tάκη Γ. Μαρτάτο.

Η ευγενής και φινετσάτη Όλγα Πολίτου με τον δημοσιογράφο - συνεργάτη του thebest.gr, Tάκη Γ. Μαρτάτο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture