SPORTS

/

Ρεβάνς της Βραζιλίας στην επανάληψη του τελικού του 1998

Κοινοποίηση
Tweet

Σε φιλικό παιχνίδι στο Παρίσι, η Βραζιλία επιβλήθηκε με 3-1 της Γαλλίας

Φιλικός θρίαμβος της Βραζιλίας στο Παρίσι, καθώς νίκησε με 3-1 την Γαλλία στο "Σαντ ντε Φρανς", το γήπεδο στο οποίο είχε ηττηθεί με 0-3 στον τελικό του Μουντιάλ 1998 από τους οικοδεσπότες.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν για πρώτη φορά αρχηγός (λόγω της απουσίας του Ουγκό Λορίς) και η Γαλλία άνοιξε το σκορ στο 21' με την κεφαλιά του συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ματιέ Βαλμπουενά.

Η απάντηση της Βραζιλίας ήρθε πριν το ημίχρονο, καθώς ο Οσκάρ της Τσέλσι ισοφάρισε σε 1-1 στο 40', από την πάσα του Ρομπέρτο Φιρμίνο, με τον άσο της Χόφενχαϊμ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης (δεν είναι στράικερ και στη θέση του στο 88' μπήκε ο Λουίζ Αντριάνο).

Την ανατροπή για την "σελεσάο" ολοκλήρωσε ο Νεϊμάρ, το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο οποίος "εκτέλεσε" από κοντά (αριστερά) στον Μανταντά για το 1-2, από την μπαλιά του Ουίλιαν.

Ο εξτρέμ της Τσέλσι έκανε την ασίστ και για το 1-3, εκτελώντας το κόρνερ από το οποίο πήρε την κεφαλιά ο αμυντικός μέσος της Βόλφσμπουργκ, Λουίζ Γκουστάβο, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 69'.

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη φιλική νίκη της Βραζιλίας, έπειτα από τις δύο ήττες από Γερμανία και Ολλανδία στο φινάλε του Μουντιάλ 2014.

ΓΑΛΛΙΑ: Μανταντά, Σανιά, Βαράν, Σακό, Εβρά, Σνιντερλέν, Μουσά Σισοκό (74' Κοντογκμπιά), Ματουιντί (84' Ζιρού), Βαλμπουενά (82' Παγέτ), Γκριεζμάν (74' Φεκίρ), Μπενζεμά.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζέφερσον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Λουίζ Γκουστάβο (90' Φερναντίνιο), Ελίας (92' Μαρσέλο), Οσκάρ (86' Σόουζα), Ουίλιαν (83' Ντόουγκλας Κόστα), Νεϊμάρ, Ρομπέρτο Φιρμίνο (88' Λουίζ Αντριάνο).

 

Πηγή: sport24.gr

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports