SPORTS

/

Πήγασος Αιγίου: Ικανοποίηση από την προσπάθεια των αθλητών

Κοινοποίηση
Tweet

Τεχνική ηγεσία και διοίκηση δίνουν το "παρών"

Πλήρως ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές με την ολοκλήρωση της  πρώτης εβδομάδας τής προετοιμασίας δηλώνουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου. Όλο το έμψυχο δυναμικό δίνει το «παρών» τόσο στο γήπεδο όσο και στο κλειστό γυμναστήριο για την απαραίτητη ανάπτυξη δρομικής αντοχής και μυϊκής ενδυνάμωσης. «Η δεύτερη εβδομάδα θα περιλαμβάνει προπονήσεις με διάφορες εναλλαγές τόσο στην ποσότητα όσο και τις ασκήσεις στο στίβο και το γυμναστήριο.

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των παικτών, που μέσα από τις τακτικές προπονήσεις θα αποκτήσουν γερές βάσεις για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής», δηλώνει ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Καρακίτσος.

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας γίνεται στο δημοτικό γήπεδο Δημητρόπουλου Συμπολιτείας, το οποίο και παραχώρησε η δημοτική αρχή, κάνοντας έτσι δεκτό το αίτημα της διοίκησης του Πήγασου.

Όσον αφορά στα οργανωτικά, οι άνθρωποι της  διοίκησης κινούνται σχεδόν καθημερινά με στόχο να ολοκληρωθούν όλες οι επαφές που έχουν κάνει με διάφορους  χορηγούς για την ενίσχυση της ομάδας αλλά και την εξασφάλιση παροχών στους αθλητές.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports