Θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Διονύση Βούλτσου με τον ίδιο και την Ελένη Καλαντζοπούλου
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού θεάτρου της Πάτρας, Θοδωρής Αμπαζής έχει γράψει ένα νέο έργο που θα παρουσιάσουν εκτός σκηνής σε χώρους όπως σχολεία, ιδρύματα, κέντρα απεξάρτησης της περιοχής, οι ηθοποιοί Διονύσης Βούλτσος και Ελένη Καλαντζοπούλου.
Η σκηνοθεσία της παράστασης θα είναι του Διονύση Βούλτσου, οποίος έχει επανειλημμένα συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, η πιο τελευταία του εμφάνιση ήταν πέρυσι στον «Ζωρζ Νταντέν» του Μολιέρου στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων. Αυτή η δράση που είχε γίνει και πέρυσι, θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου του 2015.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το έργο αυτό που ετοίμασε και έγραψε ο Θοδωρής Αμπαζής έχει έντονα κοινωνικά μηνύματα και μιλά για το πώς μπορεί κάποιος να ξεφύγει και να διαφύγει από τον "εφιάλτη" των ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr