SPOTLIGHT

/

Έσβησε το προφίλ της στο Facebook η κόρη της Μανωλίδου

Κοινοποίηση
Tweet

Μετά τον θόρυβο ότι θέλει να γίνει μοντέλο

Ο απόλυτος «χαμός» έγινε χθες στο διαδίκτυο από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ότι η Θεοδώρα Ολυμπία, η 16χρονη κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου έχει επαγγελματικές ανησυχίες στον τομέα του μόντελινγκ και έχει δημιουργήσει προφίλ σε ιστοσελίδα διεθνούς πρακτορείου, ώστε να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Η μαέστρος διέψευσε  το ενδιαφέρον της νεαρής για τον χώρο και χαρακτήρισε τη δημιουργία προφίλ μοντέλου ως «πλάκα της Θεοδώρας με τις φίλες της», ανάμεσα σε άλλα.

Ο θόρυβος, όμως, δε σταμάτησε σήμερα, αφού το θέμα αφορά στην κόρη ενός προβεβλημένου προσώπου της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Ευγενία Μανωλίδου. Η κατάσταση όμως, προφανώς έγινε ενοχλητική για τη μαέστρο και την κόρη της, που θέλοντας να ησυχάσουν ό,τι συνέβη έκαναν μία κίνηση... εξαφάνισης! Τι εννοούμε;

Το προφίλ της 16χρονης Θεοδώρας στο facebook δεν υπάρχει σήμερα! Η έφηβη διατηρούσε προσωπικό λογαριασμό με το όνομα Theodora Manolidou, όχι κρυφό αλλά ανοιχτό σε όλους για να βλέπουν τις αναρτήσεις της, μέσα από τις οποίες σαφέστατα ο καθένας μπορούσε να αντλήσει πληροφορίες και να βρει φωτογραφίες είτε από την καθημερινότητα είτε από ερασιτεχνικές φωτογραφήσεις που έκανε κατά καιρούς.

Πηγή: thetoc.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight