ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Ληστεία στα ΕΛΤΑ με το "καλημέρα" - Δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στο υποκατάστημα με τα όπλα προτεταμένα - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Δύο τα άτομα με καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους έδρασαν λίγο μετά τις 8 το πρωί

10.30: Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από το αστυνομικό τμήμα Αιγίου, εκτιμάται πως οι δράστες διέφυγαν από την πόλη του Αιγίου χρησιμοποιώντας είτε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, είτε αυτοκίνητο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών έχουν επεκταθεί, τόσο στην νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου όσο και στην παλαιά εθνική.

10.10: Οι ληστές παραβίασαν την πόρτα της οδού Ευθ. Γάτου, μπήκαν στο γραφείο του προϊσταμένου και φώναξαν "ληστεία", ζητώντας να πάρουν τους σάκους με τα χρήματα που λίγο νωρίτερα είχε φέρει η χρηματαποστολή για τις πληρωμές των ημερών. Αρπαξαν ό,τι πρόλαβαν και διέφυγαν με τα πόδια προς την Ανδρέου Λόντου. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών έχουν επεκταθεί, τόσο στην νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου όσο και στην παλαιά εθνική.

09.45: Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό με το οποίο διέφυγαν απο τα ΕΛΤΑ οι δύο δράστες δεν ήταν μεγάλο.

09.30: Νεότερες πληροφορίες, μέσα από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Αίγιο, αναφέρουν πως οι δύο δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν αλλοδαποί. Μπαίνοντας στον χώρο όπου στις 08.00 το πρωί είχε πολύ κόσμο, πλησίασαν σε έναν γκισε, φώναξαν ληστεία ενώ ζητούσαν επίμονα να τους υποδείξουν που είναι τα λεφτά.

Σύμφωνα με πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα στα ΕΛΤΑ οι δράστες δεν απείλησαν επιδεικτικά κάποιον με τα όπλα -που έμοιαζαν τύπου Καλάζνικοφ, όπως μας είπαν- και έδειχναν νευρικοί. Κάτι που ίσως προδίδει, οτι δεν ήταν επαγγελματίες. Εξάλλου μπήκαν στο υποκατάστημα απο την πίσω πόρτα.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 08.40
Ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ με το καλημέρα! Δύο άτομα που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και κρατώντας όπλα, μπήκαν και ζήτησαν όλα τα χρήματα απο τους υπαλλήλους. Στη συνέχεια διέφυγαν πεζοί.
Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί το ποσό που αφαίρεσαν.

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις