EVENTS

/

Έγινε η Αθηναική πρεμιέρα των "Πιγκουίνων της Μαδαγασκάρης" - Από σήμερα η ταινία παίζεται και στην Πάτρα

Κοινοποίηση
Tweet

Τρισδιάστατη και μεταγλωττισμένη, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειες τους καθώς από σήμερα 27 Νοεμβρίου 2014 που ξεκινά η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, μία νέα παδιική ταινία ψηφιακού animation αρχίζει να προβάλλεται στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε μαζί με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τους «Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης» του στούντιο της Dreamworks animation που ήδη από χθες 26 Νοεμβρίου έκανε πρεμιέρα και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου ήταν και αργία λόγω της μεγάλης γιορτής των Ευχαριστιών.

Η ταινία που υπογράφουν σκηνοθετικά οι Έρικ Ντάρνελ και Σάιμον Σμιθ, βγαίνει και τρισδιάστατη ενώ στη χώρα μας θα προβληθεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με γνωστούς ηθοποιούς να δανείζουν τις φωνές τους όπως οι Θανάσης Κουρλαμπάς – Σκίπερ, Αργύρης Παυλίδης – Κοβάλσκι, Συμεών Τσακίρης – Στρατιώτης, Γιάννης Στεφόπουλος – Οκτάβιος Μυαλάτης / Ντέιβ, Πέτρος Δαμούλης (που έχει αναλάβει και την συνολική σκηνοθετική επιμέλεια της μεταγλώττισης) – Πράκτορας Απόρρητος / Βασιλιάς Τζούλιαν, Δημήτρης Μάριζας – Κοντό Φιτίλι, Γιάννης Δρίτσας – Δεκανέας, Στεφανία Φιλιάδη – Ίβα και Φοίβος Ριμένας – Μορτ.

Το φιλμ διαφημίζεται ως ένα άτυπο σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας των φιλμ κινουμένων σχεδίων «Μαδαγασκάρη» και συγκεκριμένα του φιλμ «Madagascar 3: Europe's Most Wanted» με τους πιγκουίνους που έπαιζαν και σε εκείνη την ταινία του 2012,  Skipper, Kowalski, Rico και Πράκτορας Απόρρητος να γίνονται πλέον οι βασικοί ήρωες στη δική τους διασκεδαστική περιπέτεια.

Στο μεταξύ λαμπερή υποδοχή επιφύλαξε η εταιρεία διανομής Odeon, το Diners Club και τα καταστήματα Μουστάκας, στους «Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης».

Πριν από λίγες μέρες, στις 22 Νοεμβρίου 2014, η Odeon, σε συνεργασία με το Diners Club και τα καταστήματα Μουστάκας, υποδέχθηκαν περισσότερους από 600 προσκεκλημένους στη λαμπερή Αθηναική πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης κωμικής περιπέτειας, «Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης».

Στην ειδική προβολή που φιλοξενήθηκε στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι, μικροί και μεγάλοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία σε πρώτη προβολή, παρέα με τους Έλληνες συντελεστές που δάνεισαν τις φωνές τους στους αγαπημένους μας κινηματογραφικούς ήρωες. Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι ηθοποιοί, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιάννης Δρίτσας και Πέτρος Δαμουλής, κάτι που οι μικροί μας προσκεκλημένοι εκμεταλλεύτηκαν αρπάζοντας την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις συνήθειες και τις περιπέτειες των αγαπημένων τους φτερωτών φίλων, των «Πιγκουίνων της Μαδαγασκάρης».

Λίγα λόγια για την ταινία

Οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Dreamworks Animation, με τίτλο «Μαδαγασκάρη», έχουν επιτέλους μια κωμική περιπέτεια αφιερωμένη αποκλειστικά στα κατορθώματά τους.

Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, “μυστικών”, φτερωτών κατασκόπων στην Ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπίας! Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη… Οι καλύτεροι των καλύτερων, οι πιο ελίτ των ελίτ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την μυστική, ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος (είναι τόσο απόρρητος που κανείς δεν γνωρίζει το όνομά του)!

Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα μας, λοιπόν, έχει έναν σημαντικότατο στόχο. Θα πρέπει να καταφέρει να κατατροπώσει τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο…

Διάρκεια – 92 λεπτά.

*Στην πρωτότυπη Αμερικάνικη κόπια της ταινίας ακούγονται οι φωνές των Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζον Μάλκοβιτς, Τομ ΜακΓκραθ, Κρις Μίλερ, κ.α.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View