ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Γιώργος Μπόμπολας πήρε πάνω του το δελτίο του Mega

Κοινοποίηση
Tweet

Πιεστική είναι η κατάσταση στον ενημερωτικό τομέα

Ο Γιώργος Μπόμπολας πήρε πάνω του το δελτίο ειδήσεων του MEGA και έθεσε ως όριο την 15η Δεκεμβρίου 2014 για την ανάκαμψη των ποσοστών. Ο εκδότης είναι ο μοναδικός μέτοχος του Πηγάσου που έχει καθημερινή ενασχόληση με τις ειδήσεις του MEGΑ, συγκαλώντας συσκέψεις είτε στο γραφείο του στον Πήγασο στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, είτε πηγαίνοντας ο ίδιος στο κανάλι.

Ο Φώτης Μπόμπολας δείχνει να έχει υποχωρήσει, αν και ήταν εκείνος που πίεζε για την πρόσληψη της Έλλης Στάη (από την 1η Δεκεμβρίου), και μάλιστα στη θέση της παρουσιάστριας.

Τελικά, η άποψη της οικογένειας Μπόμπολα για τις αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων του Mega πέρασε στα περισσότερα σημεία.

Η Μαρία Σάραφογλου παραμένει στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, όπως ήθελε ο Γ. Μπόμπολας, ενώ ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε όπως επιθυμούσε ο Φώτης Μπόμπολας.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης παρέμεινε, με την υποστήριξη του Σταύρου Ψυχάρη και μένει πλέον ως αναπάντητο το ερώτημα τι θα συμβεί με την Όλγα Τρέμη.

Η δημοσιογράφος παραιτήθηκε πριν την απόφαση για το Χρήστο Παναγιωτόπουλο, από την παρουσίαση του δελτίου και φιλοδοξούσε να αναλάβει τον ανασχεδιασμό του ενημερωτικού τομέα, αλλάζοντας τα πάντα στο δελτίο.

 

Πηγή: typologies.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις