SPORTS

/

Απόλλωνας: Προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ οι Νεανίδες

Λαλιώτη Αμαλία
Κοινοποίηση
Tweet

Στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ

Με το απόλυτο (νίκες με 3-0 σετ) σε όλους τους αγώνες, προκρίθηκε η ομάδα βόλεϊ νεανίδων του Απόλλωνα Πάτρας στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΠ, κυριαρχώντας στα παιχνίδια του Γ' ομίλου απέναντι στις ομάδες της ΕΑΠ, Ολυμπιάδας, Παναχαϊκής, Ναυπάκτου και Αρχ. Ολυμπίας.

Οι αθλήτριες του Δημήτρη Σπυρόπουλου έδωσαν υποσχέσεις για την τελική φάση όπου θέλουν να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία και να ξανακατακτίσουν το πρωτάθλημα Πελοποννήσου και την πρόκριση στους πανελλήνιους τελικούς αγώνες.

Στους αγώνες συμματείχαν οι αθλήτριες: Κόλλια Νίκη, Καρνάτσου Έλενα, Καρνάτσου Αθανασία, Κανελοπούλου Μαριάντη, Παΐσιου Κατερίνα, Γιαννοπούλου Βασιλική, Κοντάκη Στέλλα, Κάνιστρα Μαριάτζελα, Παπαγιάννη Αναστασία, Καράβολα Ελένη, Κακαφώνη Γλυκερία, Αρβανιτοπούλου Βάσια, Κομνηνού Ευδοκία.


Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports