EVENTS

/

Η επιστημονική ομάδα της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord στην Πάτρα

Κοινοποίηση
Tweet

Ενημέρωση για τη νέα εξελιγμένη τεχνική Δυναμικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών με την αξιοποίηση των αυξητικών παραγόντων του αίματος.

Η διαρκής έρευνα και εξέλιξη της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών έχει να παρουσιάσει σήμερα μια νέα συνδυαστική πρόταση που στοχεύει στην ενίσχυση του τελικού αποτελέσματος της θεραπείας και αποκατάστασης μαλλιών.

Παρατηρήθηκε μετά από μελέτη εκατοντάδων περιστατικών της ιατρικής μας ομάδας και σε συνεργασία με άλλα κέντρα του εξωτερικού το γεγονός ότι σε συγκεκριμένο αριθμό περιπτώσεων μεταμόσχευσης μαλλιών, οι οποίες μελετήθηκαν και καταμετρήθηκαν, υπήρξε σημαντική βελτίωση στο τελικό αποτέλεσμα κατά τις επεμβάσεις όπου συνδυαζόταν η μεταμόσχευση μαλλιών ταυτόχρονα με τη θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) η οποία ουσιαστικά αξιοποιεί ενεργοποιημένους αυξητικούς παράγοντες του αίματος.

Τι ακριβώς όμως είναι οι αυξητικοί παράγοντες; Πρόκειται για ειδικές πρωτεΐνες που απελευθερώνονται από διάφορα κύτταρα του οργανισμού μας και τον βοηθούν να αποκαταστήσει τους ιστούς που δυσλειτουργούν ή έχουν υποστεί βλάβη αναπτύσσοντας αναγεννητική και αναπλαστική δράση.

Επειδή τα αιμοπετάλια περιέχουν Αυξητικούς Παράγοντες καταφέρνουμε μέσω της μεθόδου PRP να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή τους προκειμένου να ενεργοποιηθεί μεγαλύτερος αριθμός ενήλικων βλαστοκυττάρων τα οποία συντελούν στην επαναλειτουργία της περιοχής-στόχου.

Η χρήση των παραγόντων του αίματος γνωστοί ως Growth Factors εφαρμόζεται σε πολλές διαφορετικές θεραπείες εφόσον αποδεικνύεται ευεργετική η συμβολή τους. Ειδικότερα κατά την εφαρμογή των Αυξητικών Παραγόντων την ώρα της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών ενισχύουμε το αισθητικό αποτέλεσμα με μια δυναμική ανάπτυξης στα νέα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της λήπτριας και δότριας περιοχής σε πιο σύντομο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, σε περιπτώσεις πύκνωσης στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά επιτυγχάνεται η επανενεργοποίηση των θυλάκων των τριχών που δυσλειτουργούν ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη ενδυνάμωση, διάμετρος καθώς και μήκος στα υπάρχοντα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η αποτελεσματικότητα της μεθόδου G.A.T. στη Bergmann Kord έγκειται στο εξειδικευμένο πρωτόκολλο εφαρμογής της (τρόπος φυγοκέντρισης, εμπλουτισμός με ειδικά στοιχεία κ.α.).

Σας γνωστοποιούμε πως η επιστημονική μας ομάδα θα βρίσκεται στην Πάτρα 31 Οκτωβρίου, 1 & 2 Νοεμβρίου και στη διάθεση του κοινού για οποιαδήποτε πληροφόρηση. Για τον προγραμματισμό του δωρεάν προσωπικού ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας  2610 42 45 45.

Bergmann Kord
Αγίου Ανδρέου 111, Πάτρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 424545
www.kord.gr
Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View