Δεύτερος σε ψήφους, ο κ. Δημήτρης Ζημιανίτης
Ο Εισαγγελέας Ηλίας Ζαγοραίος, που έως τώρα υπηρετούσε ως Εισαγγελέας Ανηλίκων θα είναι ο νέος Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, συγκεντρώνοντας 61 σταυρούς κατά τις εκλογές.
Δεύτερος σε ψήφους, ο κ. Δημήτρης Ζημιανίτης με 41 σταυρούς, θα είναι ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας, ο οποίος με βάση το νέο νόμο θα έχει τη θέση του αναπληρωτή Προϊσταμένου.
Ο κ. Ζημιανίτης είναι ο πρώτος Εισαγγελέας που έγινε εκπρόσωπος Τύπου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Τρίτος στην ψηφοφορία ο κ. Βαγγέλης Γκύζης που συγκέντρωσε 33 σταυρούς. Ο κ. Γκύζης τα τελευταία 7 χρόνια υπηρετεί σε τμήματα Ποινικής Δίωξης ενώ έχει διατελέσει και Εισαγγελέας Περιβάλλοντος.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr