ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Παρασύρθηκε 16χρονος από λεωφορείο με Αλβανικές πινακίδες - Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στην Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων

Κοινοποίηση
Tweet

Στο ύψος του Αγίου Στεφάνου

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 16χρονος σήμερα τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα την Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο 93ο χλμ, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου. Το παιδί, Αλβανικής υπηκοότητας, αποβιβάστηκε από λεωφορείο και σύμφωνα με την αστυνομία παρασύρθηκε την ώρα που προσπαθούσε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου, από διερχόμενο λεωφορείο με Αλβανικές πινακίδες.

Ο οδηγός του λεωφορείου, ένας άνδρας από την Αλβανία, ηλικίας 48 ετών, συνελήφθη. Το λεωφορείο που παρέσυρε τον ανήλικο κινείτο στο ρεύμα προς Γιάννενα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις