EVENTS

/

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας» απόψε και στις 23/7 στο καλοκαιρινό Χάραμα στα Τσουκαλέικα

Κοινοποίηση
Tweet

Από την Πατρινή καλλιτεχνική ομάδα Boogie

H Πατρινή καλλιτεχνική ομάδα με την ονομασία boozie που συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό της Αχαικής πρωτεύουσας τον περασμένο χειμώνα, με μία πρωτότυπη τρίωρη μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματεύεται το σήμερα με έναν ξεχωριστό χιουμοριστικό τρόπο συνοδεία αγαπημένων τραγουδιών επανακάμπτει αυτή τη φορά σε έναν αγαπημένο καλοκαιρινό χώρο διασκέδασης, για δύο παραστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα η παράσταση με τίτλο «Όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας» που βασίζεται πάνω σε μια ιδέα του Γιώργου Φαφούτη ο οποίος και έχει επιμεληθεί το όλο στήσιμο του έργου ενώ η μουσική φροντίδα και επιμέλεια είναι του γνωστού Πατρινού μαέστρου Johnny Ανδριόπουλου, ο οποίος και έχει ξανασυνεργαστεί με αρκετούς από τους συμμετέχοντες στην παράσταση, θα παρουσιαστεί σήμερα Τετάρτη 16 Ιουλίου το βράδυ καθώς και την επόμενη Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014, στο καλοκαιρινό Χάραμα, πάνω από τα Τσουκαλέικα.

Να θυμίσουμε ότι οι πρώτες παραστάσεις του «Όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας» είχαν δοθεί στον πολιτιστικό χώρο «Μικρός Πρίγκιπας» στην Ρ. Φεραίου και Κανάρη στην Πάτρα, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Πατρινός μουσικός Τζόνι Ανδριόπουλος είχε παίξει πιάνο και είχε αναλάβει την μουσική ενορχήστρωση και επιμέλεια στην περσινή επιτυχημένη θεατρική παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας (φωτ.) όπου συμμετείχε και η Νινέτα Σερέτη με τίτλο «Τα Καρναβαλικά».

Στο μουσικοθεατρικό event «Όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας» παίζουν και τραγουδούν οι Ρούλα Ζαγορίτη, Γιώργος Φαφούτης, Τάκης Τσακαμπέτης, Νινέτα Σερέτη, Γιώργος Μιχαλόπουλος και η Νεφεντίνα Μοσχόβου ενώ συμμετέχουν και τέσσερις μουσικοί με επικεφαλής τον Johnny Ανδριόπουλο στο πιάνο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View