ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αφγανιστάν: Απήγαγαν 36 λέκτορες πανεπιστημίου

Κοινοποίηση
Tweet

Ταξίδευαν με λεωφορείο προς την Καμπούλ για να επισκεφθούν το υπουργείο Ανώτατης Παιδείας

Ένοπλοι απήγαγαν 36 λέκτορες του Πανεπιστημίου της Κανταχάρ οι οποίοι ταξίδευαν από το νοτιοανατολικό Αφγανιστάν για την πρωτεύουσα Καμπούλ, όπως έγινε γνωστό από επίσημες πηγές.

Οι καθηγητές απήχθησαν στην περιοχή Κάρα Μπαγ της επαρχίας Γάζνι γύρω στις 8.10 το πρωί (ώρα Ελλάδας), ανέφερε μέσω του twitter ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ζαχίρ Αζίμι.

«Ταξίδευαν με λεωφορείο προς την Καμπούλ για να επισκεφθούν το υπουργείο Ανώτατης Παιδείας όταν τους σταμάτησαν οι ένοπλοι στον αυτοκινητόδρομο Κανταχάρ-Καμπούλ», είπε από την πλευρά του ο Σαφικουλάχ Νανγκ Σάφι, ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας Γάζνι.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, οι απαχθέντες μεταφέρθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία και οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας τους αναζητούν.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την απαγωγή.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις