SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Πάει Καλάβρυτα ο Σεροπιάν

Κοινοποίηση
Tweet

Καταλήγουν σε κέντρο προετοιμασίας στο Αίγιο

Στο Αίγιο βρίσκεται ο νέος προπονητής του Παναιγιαλείου Μουράτ Σεροπιάν και με την άφιξή του επισκέφτηκε όλες τις εγκαταστάσεις της περιοχής μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Δημήτρη Οικονομόπουλο.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εικόνα τους, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα μεταβεί στα Καλάβρυτα, ώστε να οριστικοποιηθεί η χρησιμοποίησή του αθλητικού κέντρου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το τριήμερο που προηγήθηκε ο Οικονομόπουλος μαζί με τους Παπαναστασίου, Σπυρόπουλο μετέβησαν στα Καλάβρυτα και είχαν επαφές με τους υπεύθυνους των γηπέδων και των ξενοδοχείων. Ωστόσο, η συμφωνία θα κλείσει μόλις επισκεφτεί το κέντρο και ο Σεροπιάν.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports