SPORTS

/

Ο Προμηθέας συμφώνησε με τον Νίκο Πέττα

Κοινοποίηση
Tweet

Για τα επόμενα τρία χρόνια

Κάτοικος Πατρών για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Νίκος Πέττας. Ο πολύπειρος γκαρντ-φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με τον Προμηθέα και για την επόμενη 3ετία θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Πέττα και Προμηθέα, που είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό μέσα σε άκρα μυστικότητα, ολοκληρώθηκαν χθες με αίσιο τρόπο και ο 33χρονος παίκτης υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο.

«Η συμφωνία είναι για 3 χρόνια και ο παίκτης θα κλείσει την σπουδαία καριέρα του στην Πάτρα. Μάλιστα θα έχει ενεργή συμμετοχή σε όλα τα τμήματά του Προμηθέα», μας έλεγε χαρακτηριστικά χθες στέλεχος του πατρινού συλλόγου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports