Δείτε τι έγραψε στο facebook!
Ο Κώστας Δόξας, σε μια ξεκαρδιστική μεταμφίεση, έγινε Τριαντάφυλλος στο δεύτερο live του YFSF. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν άρεσε σε όλους και συγκεκριμένα, στον ίδιο τον Τριαντάφυλλο.
Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του αναρτώντας στο facebook το εξής: «Σας άρεσε αυτό που είδατε;;; Εγώ είχα πει στο Δόξα καλή επιτυχία και αυτός ειρωνευόταν συνέχεια το ίδιο και ο Ζάχαρατος. Αν αυτό είναι παιχνίδι αγάπης και διασκέδασης οι κακίες δεν χωρανε και ήταν πολλές».
Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση: «Ο Δόξας μια χαρά με έκανε όταν ήμουν 17 χρόνων, αλλά μετά η ειρωνεία που κολαγε;;; Και οι κακίες ;;; Κάνε με τώρα αν μπορείς».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr