SPOTLIGHT

/

Πώς γιόρτασε χτες την ονομαστική του εορτή ο Λευτέρης Πανταζής! - Δείτε φωτό

Κοινοποίηση
Tweet

Απλά, οικογενειακά, σε ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα

Την ονομαστική του εορτή είχε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ο Λευτέρης Πανταζής και το γιόρτασε δεόντως εις διπλούν.

Απλά, οικογενειακά, σε ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα, γιόρτασε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αν και ξενυχτισμένος από μια ακόμη επιτυχημένη νύχτα στο Frangelico, ξύπνησε νωρίς το πρωί, ευδιάθετος, αφού οι μυρωδιές των δεκάδων φαγητών του έσπασαν την μύτη.

Κι αυτό γιατί η κόρη του Κωνσταντίνα, οι ανιψιές του και οι φίλες του, του ετοίμαζαν ένα εορταστικό τραπέζι έκπληξη. Ο Λευτέρης έχοντας στο πλευρό του την κόρη του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, λίγους καλούς φίλους αλλά και το νέο μέλος της οικογένειας Παγκοζίδη, το μωράκι της μονάκριβης ανιψιάς του, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του ενώ δεν σταμάτησε να δοκιμάζει από όλα τα πιάτα πριν ακόμα στρωθεί το τραπέζι.

Η συνέχεια του μεσημεριανού γεύματος δόθηκε στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΆΜΜΟΣ όπου το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ. Με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και την Ελένη Φιλίνη να είναι από τις πρώτες που έσπευσαν να του πούνε τα χρόνια πολλά.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight