WELL BEING

/

«Ολική αρθροπλαστική γόνατος ελάχιστης επεμβατικότητας» το θέμα της εκπομπής «Υγείας... Θέματα»

Κοινοποίηση
Tweet

Στην τηλεόραση του Achaia

Σε μια νέα χειρουργική τεχνική την «ολική αρθροπλαστική γόνατος ελάχιστης επεμβατικότητας» θα αναφερθεί η ιατρική εκπομπή της τηλεόρασης του Achaia «Υγείας...Θέματα» το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 21.30, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρίας Σιορώκου, θα προβληθεί σε επανάληψη μετά το έντονο ενδιαφέρον των τηλεθεατών να ενημερωθούν για τα ουσιαστικά αλλά και αισθητικά πλεονεκτήματα της χειρουργικής μικρών τομών σε σχέση με την παραδοσιακή ολική αρθροπλαστική.

Φιλοξενούμενος της Μαρίας Σιορώκου είναι ο ορθοπαιδικός χειρουργός-αρθροσκόπος κ. Γιώργος Πετσίνης, ο οποίος αναφερόμενος στην ολική αρθροπλαστική γόνατος ελάχιστης επεμβατικότητας επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι μέσω της μεθόδου αυτής ελαχιστοποιείται ο μετεγχειρητικός πόνος και η απώλεια αίματος ενώ μειώνεται και ο χρόνος της αποθεραπείας και αποκατάστασης.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being