ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: «SOS» για αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Κοινοποίηση
Tweet

Κατά την απογείωση του από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» υπήρξε ένδειξη για βλάβη στον κινητήρα - Κανείς δεν κινδύνευσε

«SOS» εξέπεμψε ένα διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος το πρωί της Κυριακής, όταν κατά την απογείωση του από το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” υπήρξε ένδειξη για βλάβη στον κινητήρα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές με την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ αλλά και την αστυνομία να σπεύδουν στο σημείο και να είναι έτοιμοι για να συνδράμουν.

Ευτυχώς όμως, λίγο πριν την αναγκαστική προσγείωση του διθέσιου αεροσκάφους το πρόβλημα φαίνεται να διορθώθηκε ως ένα βαθμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, το αεροσκάφος είχε παρουσιάσει πρόβλημα και λίγο πριν την απογείωσή του, γι' αυτό και τώρα θα παραμείνει στον χώρο του αεροδρομίου μέχρι να επιδιορθωθεί πλήρως, κάτι που μπορεί να γίνει και αύριο.

Ευτυχώς, κανένας από το πλήρωμα του αεροσκάφους δεν κινδύνευσε.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις