ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προτομή του παπα Δημήτρη της Εγλυκάδας ως φόρος τιμής για την προσφορά του

Κοινοποίηση
Tweet

Γίνονται δεκτές προσφορές των κατοίκων και έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται τα χρήματα που απαιτούνται

Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Εγλυκάδας «Μεταμόρφωση Σωτήρος» αποφάσισε να αναγείρει  την προτομή του μακαριστού ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Δημήτρη Αθανασόπουλου, ο οποίος  εκοιμήθη πρόσφατα, στον περίβολο του Ιερού Ναού. Η προτομή του παπα-Δημήτρη θα ανεγερθεί ως φόρος τιμής για την πολύχρονη και σημαντική  φιλανθρωπική, κοινωνική και ποιμαντική προσφορά του στη συνοικία της Εγλυκάδας και για το σκοπό αυτό γίνονται δεκτές προσφορές των κατοίκων και έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται τα χρήματα που απαιτούνται.

Στις επικείμενες  γενικές συνελεύσεις του συλλόγου, που θα γίνουν στις 5 και 11  Δεκέμβρη στην αίθουσα της ενορίας, θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, ο προγραμματισμός δράσης, η εκλογή της εφορευτικής και εξελεγκτικής επιτροπής και θα αναλυθεί εκτενέστερα  η ανωτέρω πρωτοβουλία του Συλλόγου που θα τιμήσει την προσφορά του μακαριστού παπα-Δημήτρη.

Στις 15 Δεκέμβρη ημέρα Κυριακή, στις 10 πρωί μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, στο ενοριακό κέντρο της εκκλησίας θα γίνουν οι εκλογές του Συλλόγου για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, γι αυτό καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι της συνοικίας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις