SPOTLIGHT

/

Δικηγόρος Κωστόπουλου: "Δεν έχει προσωπική περιουσία και εργάζεται" - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

H δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου, Ιωάννα Καλατζάκου μίλησε στην Τατιάνα για την υπόθεση

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος το πρωί παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο.

H δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου, Ιωάννα Καλατζάκου μίλησε στην Τατιάνα για την υπόθεση.

"Δεν έχει προσωπική περιουσία και εργάζεται σκληρά γιατί έχει τρία παιδιά", υποστήριξε η κα Καλατζάκου. "Είναι από τους λίγους που διέθεσε την προσωπική του περιουσία για να εξοφλήσει τα χρέη του", συνέχισε η δικηγόρος.

Ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν "μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο" και "μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ", ύψους περίπου 350.000 ευρώ.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί στις 09.00.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight