SPOTLIGHT

/

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου ομολόγησε - «Έχω φάει πολλά κέρατα»

Κοινοποίηση
Tweet

Επίσης παραδέχτηκε στην συνέντευξη που έδωσε στον Θ. Γεωργαντά, πως έχει κάνει πλαστική μετά τις δυο εγκυμοσύνες της.

Η  εντυπωσιακή ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου που συμμετέχει ως παρουσιάστρια των backstage στο νέο Dancing with the stars του ΑΝΤ1, έδωσε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την πλαστική επέμβαση που έκανε μετά τις εγκυμοσύνες της!

«Έχουν φυτρώσει κέρατα στο κεφάλι μου, πολλές φορές. Θύτης σε σχέση, δεν έχω υπάρξει! Θύμα... ναι!» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «ΟΚ» του Γεωργαντά στο Mad!

Επίσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου που κατάγεται από το Αίγιο, παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική μετά τις δυο εγκυμοσύνες της.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight