Η 51χρονη ηθοποιός και σεναριογράφος έλκει την καταγωγή της από το χωριό Δρυμός της ορεινής επαρχίας των Καλαβρύτων
Η αγαπημένη Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός και σεναριογράφος (έχει γεννηθεί στο Γουινιπέγκ του Καναδά τον Σεπτέμβριο του 1962) Νία Βαρντάλος έλκει ως γνωστό την καταγωγή της από την πανέμορφη ορεινή επαρχία των Καλαβρύτων κι όπως είναι φυσικό δεν ξεχνά την αγαπημένη γενέτειρα του πατέρα της Κωνσταντίνου Βαρδάλου.
Όπως διαβάσαμε στο σάιτ kalavrytanews.gr, η Νία Βαρντάλος που το 2002 προτάθηκε για το Όσκαρ καλύτερου σεναρίου για την μεγάλη εμπορική της επιτυχία «Γάμος αλά ελληνικά», έστειλε μήνυμα στους αγαπητούς συμπατριώτες της και τα μαγευτικά Καλάβρυτα μέσω του συγκεκριμένου σάιτ.
Στο ολιγόλογο αλλά θερμό μήνυμα της η δημοφιλής Νία Βαρντάλος που γύρισε και μία ταινία στην Ελλάδα το «Έρωτας αλά ελληνικά» το 2009 όπου συμππρωταγωνιστούσαν ο Ρίτσαρντ Ντρέιφους και ο Αλέξης Γεωργούλης, στέλνει τους χαιρετισμούς και την αγάπη της σε όλα τα Καλάβρυτα, μαζί με μια υπέροχη φωτογραφία της.
Όπως χαρακτηριστικά γράφει στο kalavrytanews, «I am sending many kisses to Kalavryta!!!».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr