ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε διαθεσιμότητα και ειδικός φρουρός για το κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Κοινοποίηση
Tweet

Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος 32χρονου Ειδικού Φρουρού που υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής.

Ο 32χρονος συνελήφθη προχθες με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Γυθείου, διότι στο πλαίσιο κυρίας ανάκρισης προέκυψαν ενδείξεις ενοχής του για τη διάπραξη του κακουργήματος της συγκρότησης – συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Σε διαθεσιμότητα είχαν τεθεί και δύο υπαξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας για την ίδια υπόθεση που αφορά σε λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις