ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάει και για άλλη 24ωρη απεργία η ΓΣΕΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Μετά από αυτή της Τετάρτης

Έτοιμη να προχωρήσει άμεσα στην προκύρηξη και νέας 24ωρης απεργίας μετά την ολοκλήρωση της γενικής απεργίας της Τετάρτης εμφανίζεται η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωση της για τη συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ «μετά την 24ωρη Γενική Απεργία θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ για να γίνει η αποτίμηση της κινητοποίησης, ενώ θα καθοριστεί άμεσα και η ημερομηνία σύγκλισης του Γενικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας προκειμένου να καθοριστεί η πορεία και το πλαίσιο των επόμενων δράσεων και κινητοποιήσεων».
«Ο αγώνας θα συνεχιστεί όσο η Κυβέρνηση εμμένει στην κοινωνική και εργασιακή αναλγησία, όσο επιδεικνύει υφεσιακή προσήλωση, όσο οι καταστροφικές τροïκανές που υιοθετεί πολλαπλασιάζουν τα αδιέξοδα» καταλήγει η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις