SPORTS

/

Στο πλευρό της Ορμής Λουξ ο Τάκης Καρακίτσος

Κοινοποίηση
Tweet

Προσφέρθηκε να προπονήσει τις "λέαινες"

O Τάκης Καρακίτσος θα επιμεληθεί τις προπονήσεις της Ορμής Λουξ μετά το τραγικό περιστατικό του θανάτου της κόρης του προπονητή Ιβάν Τσοπ.

Ο Τάκης Καρακίτσος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ορμής Λουξ, Ανδρέα Κόγκα και προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή με τον πρόεδρο να τον ευχαριστεί δημόσια.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
Με ανακοίνωση τους οι Ελπίδες Πάτρας εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους, όπως αναφέρεται: "Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς τον προπονητή χειροσφαίρισης της Ορμής Lοux Jani Ivan Cop για το γεγονός του θανάτου της κόρης του και συμπαρίσταται στην ομάδα της Ορμής Lοux στην τραγική αυτή στιγμή".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports