CULTURE

/

Επέστρεψε από χθες στο θέατρο Λαμπέτη της Αθήνας η παράσταση "Άνδρες Έτοιμοι για Όλα"

Κοινοποίηση
Tweet

Η τολμηρή και ξεκαρδιστική παράσταση είχε παιχθεί και χειροκροτηθεί και στην Πάτρα τον περασμένο Αύγουστο

Για 2η χρονιά συνεχίζεται τη νέα φθινοπωρινή χειμερινή περίοδο στην Αθήνα, στο θέατρο Λαμπέτη της Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, η απολαυστική, κεφάτη όσο και τολμηρή παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα».

Η παράσταση που περιόδευσε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, είχε σταθμεύσει ως γνωστό για 2 βράδια και στην Πάτρα, στις αρχές Αυγούστου, στον πολυχώρο «Πολιτεία» όπου και έγινε χαμός.

Η καινούρια πρεμιέρα της παράστασης δόθηκε χθες Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο θέατρο Λαμπέτη και απ’ όσο είδαμε στην πενταμελή ανδροπαρέα που τα «πετάει» όλα για να εξοικονομήσουν χρήματα και να σώσουν από τον πλειστηριασμό το αγαπημένο τους μπαράκι – στέκι, ξαναπροστέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης που το καλοκαίρι είχε αντικατασταθεί από τον Τόνυ Δημητρίου.

Οι επώνυμοι καλεσμένοι που έδωσαν το λαμπερό παρών στην χθεσινή πρεμιέρα ήταν η Ναταλία Γερμανού που όπως λέγεται έχει δεσμό με τον νεαρό ηθοποιό της παράστασης Μάνο Ιωάννου (στο θέατρο Λαμπέτη βρέθηκε και ο πρώην αγαπημένος της, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός), η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Κώστας Βουτσάς με την κατά 30 χρόνια νεότερη αγαπημένη του, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο Κώστας Μαρτάκης, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, κ.α.

Το «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα» όπου παίζει και η συμπαθής ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη αλλά και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που υποδύεται την Ρωσίδα Λιούμπα που αναλαμβάνει να μάθει χορό στους άνδρες, είναι μία ξεκαρδιστική κωμωδία που φέρει την υπογραφή των έμπειρων Ρέππα - Παπαθανασίου.

Για δεύτερο χρόνο ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι και αναμένεται για ακόμη μια φορά να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση και εμπορική επιτυχία. Το κλου βέβαια της παράστασης είναι στο τέλος που οι 5 άνδρες μένουν στιγμιαία τελείως γυμνοί. Σύμφωνα με το στόρι, σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο.

Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική προσαρμογή του γνωστού μας θέματος.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας ανέλαβαν την ελληνική απόδοση του θεατρικού “Ladies Night” των Stephen Sinclair και Anthony McCarten, που γράφτηκε το 1987 στην Νέα Ζηλανδία και απολαύσαμε στον κινηματόγραφο το 1997 με τον τίτλο “Full Monty”.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture