Κατηγορείται για ληστεία και βιασμό
Συνελήφθη στο λιμάνι της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου διαβατηρίων, ένας 39χρονος υπήκοος Σερβίας, ο οποίος ήταν δραπέτης φυλακών της Ελβετίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές τον Ιούνιο του 2011.
Ο Σέρβος υπήκοος κατηγορείται για ληστεία, βιασμό και πλαστογραφία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει με πλοίο από το λιμάνι της Πάτρας προς την Ιταλία, αλλά κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαβατηρίων, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του το διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθη, προχθές (30-09-2013) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Σερβίας, ηλικίας 39 ετών, καθότι εκκρεμούσε σε βάρος του Διεθνές Ένταλμα σύλληψης των Ελβετικών Αρχών, για ληστεία, βιασμό από κοινού και πλαστογραφία.
Επισημαίνεται ότι ο 39χρονος είχε δραπετεύσει από φυλακές τις Ελβετίας τον Ιούνιο του 2011.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Πατρών.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr