ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βενιζέλος: Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας η χρήση χημικών στη Συρία

Κοινοποίηση
Tweet

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για προσβολή του διεθνούς δικαίου

Για προσβολή του διεθνούς δικαίου μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, καταδικάζοντας τη χρήση χημικών όπλων από τη Συρία.

«Θέλουμε να καταδικαστεί απερίφραστα η χρήση χημικών όπλων. Είναι ένα ειδεχθές έγκλημα. Προσβάλλει κάθε ανθρωπιστικό ιδεώδες, προσβάλλει το διεθνές δίκαιο και η αντίδραση πρέπει να είναι καθαρή και απόλυτη» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Αναφερόμενος δε, στην κατάσταση στην Αίγυπτο, υπογράμμισε ότι η σταθερότητα της χώρας αυτής αποτελεί παγκόσμιο ζήτημα.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Βενιζέλος θα επισκεφθεί το Κάιρο στις 5 Σεπτεμβρίου. Μιλώντας σχετικά, είπε ότι υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού εκεί υπάρχουν τόσο ομογενείς όσο και ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Οι δηλώσεις Βενιζέλου έγιναν μετά τη συνάντησή του με τον Αιγύπτιο πρέσβη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις