ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση στο Δήμο Ερυμάνθου για Αυτοκινητοδρόμιο, σχολεία και υποδομές

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος ενημερώθηκε για τις ανάγκες του Δήμου σε έργα υποδομής

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Χαλανδρίτσας του Δήμου Ερυμάνθου είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος με τον Δήμαρχο Θάνο Καρπή, καθώς και υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες, αναφορικά με τα έργα που εκτελούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τις ανάγκες του Δήμου σε έργα υποδομής, όπου και τέθηκαν οι προτεραιότητες όσον αφορά την αποκατάστασή τους από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για τα οποία και δεσμεύτηκε για την  άμεση δημοπράτηση τους, αφού οι Υπηρεσίες έχουν ήδη συντάξει τις απαραίτητες μελέτες.

Έμφαση δόθηκε στην πορεία εργασιών του Έργου «Ανέγερση Σχολικού Συγκροτήματος Νηπιαγωγείου – Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου Ερυμάνθειας» όπου η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο υλοποιεί με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 4.700.000 ευρώ.

Τέλος, συζητήθηκε και το θέμα του Αυτοκινητοδρομίου, όπου αναλύθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την πορεία του Έργου, καθώς και ο γενικός σχεδιασμός με τις βασικές κατευθύνσεις υλοποίησης ΣΧΟΟΑΠ στην ευρύτερη περιοχή.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις