Πετάχτηκαν απο τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι
Ένας πυροβολισμός αναστάτωσε χθες τα ξημερώματα κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας, με τους περιοίκους να «πετάγονται» έντρομοι από τα κρεβάτια τους.
Όπως αποδεικνύονταν λίγα λεπτά αργότερα, ο άγνωστος είχε ρίξει με κυνηγετική καραμπίνα στην πόρτα καφετέριας, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστή, προκαλώντας το σπάσιμο του τζαμιού.
Η καφετέρια, βρίσκεται κοντά στον πεζόδρομο και ο πυροβολισμός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην συγκεκριμένη γειτονιά. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας.
Κατά την έρευνα που έκαναν στο χώρο διαπίστωσαν ότι υπήρχε το άδειο, πλέον, φυσίγγι, στο κατάστημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι δεν έχει έρθει σε αντιδικία με κανέναν, μη μπορώντας και ο ίδιος να δικαιολογήσει αυτή την πράξη του άγνωστου δράστη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr