Η πρόγνωση για όλη τη χώρα
Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για την Πέμπτη. Μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο εντάσεως 5 με 7 μποφόρ.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι με μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν και στη Μακεδονία τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται-ειδικά στη Θεσσαλία- λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στα υπόλοιπα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 και τοπικά 34 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη τιμή θα φτάσει τοπικά τους 33 βαθμούς.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr