SPOTLIGHT

/

Η Ελένη Μενεγάκη περιγράφει το ανατριχιαστικό ατύχημα που είχε στο ψάρεμα! Της μπήκε όλο το αγκίστρι στο δάχτυλο!

Κοινοποίηση
Tweet

Με μπανταρισμένο δάχτυλο εμφανίστηκε σήμερα

Με μπανταρισμένο δάχτυλο εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη! Την αποκάλυψη για το ατύχημα έκανε η Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία την ρώτησε live να πει την ιστορία του..ατυχήματος!

«Όλο το αγκίστρι μπήκε σε αυτό το δάχτυλο και το βαρίδι ήταν μεγάλο. Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο ήταν. Αλλά πραγματικά, η χρυσοχέρα γιατρίνα στο Ιατρικό Κέντρο του νησιού έκανε θαύματα. Μόλις είδα την τανάλια μου ήρθε μια λιποθυμία. Μου έβαλαν ξυλοκαϊνη. Αισθάνθηκα το χέρι μου τούμπανο δεν κοίταγα!»

Περιγράφοντας το περιστατικό στους συνεργάτες της είπε πως στο σημείο είχαν μαζευτεί και πολλοί ψαράδες που της έδιναν οδηγίες για το πώς να επουλώσει το τραύμα της...!

«Ο γιος μου ήθελε να πιάσει τα ψάρια και μου είχε αφήσει εμένα το καλάμι και τέλοσπαντων εγώ δεν είμαι για τέτοια πράγματα. Πάλι καλά που το έπαθα εγώ και δεν το έπαθε ο γιος μου».

Δείτε το βίντεο!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight