ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απάτη μέσω facebook - Της έταζε κληρονομιά υποτιθέμενου νεκρού συγγενή της!

Μακρυγένη Ελευθερία
elmakrygeni@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Της ζητούσε να του αποστείλει προσωπικά στοιχεία

Ένα περίεργο μήνυμα από άγνωστο άνδρα ,ο οποίος εμφανίστηκε με ξένο όνομα και συστήθηκε ως δικηγόρος ,έλαβε προ ημερών στο facebook γυναίκα από την Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.

Ο αποστολέας της είπε , χρησιμοποιώντας Αγγλικά ,ότι ήταν δικηγόρος νεκρού συγγενή της, ο οποίος είχε το ίδιο με αυτή επώνυμο και της ζητούσε να της αποστείλει στοιχεία ταυτότητας, ληξιαρχική πράξη γέννησης και ΑΦΜ, καθώς όπως υποστήριξε εκκρεμούσε περιουσία στο όνομά του και αυτή ήταν πιθανή κληρονόμος.

Η γυναίκα δεν πείστηκε και του απάντησε ότι δεν πρόκειται να του αποστείλει κανένα στοιχείο της.

Ο αποστολέας επανήλθε και σε μια προσπάθεια να την πείσει, της έστειλε στοιχεία του υποτιθέμενου νεκρού συγγενή της, τα οποία ωστόσο πέρα από το ονοματεπώνυμο δεν έφεραν κανένα άλλο στοιχείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ένα από τα έγγραφα ήταν μια επιταγή με εκατομμύρια ευρώ στο όνομα του υποτιθέμενου  αποθανόντα συγγενή.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις