Στην Αγορά Αργύρη
Ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους Πατρινούς να συμμετέχουν στη Διημερίδα για το Πατρινό Καρναβάλι που διοργανώνεται την Τρίτη και την Τετάρτη, 29 και 30 Ιουνίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στην Αγορά Αργύρη, απηύθυναν, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλέξης Σκαρμέας, και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι, Στάθης Χρυσικόπουλος.
Την Τρίτη το θέμα θα είναι ο Κρυμμένος Θησαυρός και την Τετάρτη οι Παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλέξης Σκαρμέας, στη δήλωσή του, μεταξύ των άλλων τόνισε: «Ήδη ο Οργανισμός του Πατρινού Καρναβαλιού έχει αρχίσει αθόρυβη και σημαντική δουλειά εδώ και αρκετό καιρό. Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται δουλειά σε βάθος και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν.
Αποφασίσαμε στις 29 και 30 του Ιουνίου, στην αγορά Αργύρη, να πραγματοποιηθεί μια διημερίδα με συγκεκριμένα θέματα, Κρυμμένος Θησαυρός και Παρελάσεις. Όλοι οι Πατρινοί ζητούν αλλαγές. Πρέπει να δούμε τώρα, πολύ πριν το Καρναβάλι κι όχι πάλι μετά από αυτό, αν πρέπει να αλλάξει κάτι, τι να αλλάξει, ή αν πρέπει να παραμείνουν ως έχουν όλα και τότε να δούμε πώς θα τα κάνουμε καλύτερα.
Καλεσμένοι είναι όλοι οι Πατρινοί, ακόμη κι αυτοί που κάθονται σπίτι, παρακολουθούν το Καρναβάλι από την τηλεόραση, κι έχουν άποψη και πρόταση να καταθέσουν. Ή έχουν κάτι να πουν και να παρατηρήσουν.
Καλούμες όλους τους φορείς, όλα τα πληρώματα, όλα τα Σωματεία, οποιονδήποτε επιθυμεί να εκφράσει θέση και άποψη για το Καρναβάλι της Πόλης.
Ο Οργανισμός δεν ήρθε να επιβάλλει, ήρθε να ακούσει τι θέλει η πόλη να το μορφοποιήσει και να το υλοποιήσει.
Δεν είναι μια κουβέντα που περιμένουμε να την ξεκινήσουμε το Δεκέμβρη, Την ξεκινάμε τώρα, για να πάρουμε αποφάσεις για τα θέματα που συζητάμε όλοι».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στάθης Χρυσικόπουλος είπε: «Νομίζω ότι όλοι πρέπει να περάσουν από την Αγορά Αργύρη και να καταθέσουν την άποψή τους, Δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε μετά από κάθε καρναβάλι για θέματα που κατά την άποψη ορισμένων δεν πήγαν καλά.. Πρέπει να τα προλαβαίνουμε. Τώρα υπάρχει ένας Οργανισμός που ασχολείται όλο το χρόνο με το Καρναβάλι κι αυτή είναι μια σημαντική διαφορά και θα τη δούμε στην πράξη στο επόμενο χρονικό διάστημα. Καλό θα ήταν να έχουμε προτάσεις».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr