SPORTS

/

Πάτρα: Γιορτή του μπάσκετ απόψε στην Περιβόλα (8 μ.μ.)- Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό

Κοινοποίηση
Tweet

Στο φινάλε της φετινής περιόδου

O Aπόλλωνας θα υποδεχθεί σήμερα (8 μ.μ., ΕΤ1) τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό στο φινάλε, εκτός σημαντικού απροόπτου της φετινής περιόδου για την πατρινή ομάδα.

Οι "μελανόλευκοι" ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν θέλοντας να κερδίσουν την παραμονή τους και όταν αυτή ήρθε σχετικά γρήγορα έκαναν το βήμα παραπάνω με την συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Στο πρώτο του παιχνίδι στο ΣΕΦ με τους "ερυθρόλευκους" λοιπόν για τα πλέι οφ, ο Απόλλωνας κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού ήταν ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κάτι που θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα.

Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη για να μπορούν στο "μελανόλευκο" συγκρότημα να στοχεύσουν πιο ψηλά και έτσι και σε αυτό το ματς ο Νίκος Βετούλας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports