SPOTLIGHT

/

Ετοιμάζουν το νέο Σκορπιό - Πετάνε από το νησί ό,τι θυμίζει τον Ωνάση

Κοινοποίηση
Tweet

Eχει ξεκινήσει και η ανακαίνιση των κατοικιών στο νησί.

Συνεχίζονται με ακατάπαυστους ρυθμούς οι εργασίες στο νησί του Σκορπιού με τα συνεργεία του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ να ξεσκαρτάρουν τα παλιά αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν ο Αριστοτέλης Ωνάσης και τα παιδιά του Αλέξανδρος και Χριστίνα. Παράλληλα έ

Ηδη η χωματερή του Σκορπιού έχει γεμίσει με παλιοσίδερα, όπως ένα μικρό τρακτέρ με το οποίο όργωνε το νησί ο Ωνάσης, τρία αυτοκίνητα Fiat που χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοι του νησιού, αλλά και η Χριστίνα για να πηγαίνει από το ένα μέρος του Σκορπιού στο άλλο, αλλά και τρία μικρά χορτοκοπτικά μηχανήματα μεταφέρθηκαν στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το protothema αρχιτέκτονες και λογιστές της νέας διαχειρίστριας εταιρείας βρίσκονται αυτές τις ημέρες στον Σκορπιό καταγράφοντας αντικείμενα, ενώ μετρούν και τους χώρους ώστε να βγάλουν τα τελικά σχέδια για την ανακαίνιση των κτιρίων που βρίσκονται στο νησί.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight