SPORTS

/

Μπάσκετ: Φιλικός αγώνας της Αχαγιά '82 και του Παναθηναϊκού

Κοινοποίηση
Tweet

Την Κυριακή στην Περιβόλα

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας ανάπτυξης του γυναικείου μπάσκετ στην περιοχή μας ο Α.Σ. Απόλλων Πάτρας και η Αυγέρος Α.Ε. Αχαγιά '82  ανακοινώνουν τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ κορασίδων μεταξύ της Αυγέρος Α.Ε. Αχαγιά '82 και του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 1:30μ.μ. στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα.

Η  ομάδα κορασίδων της Α.Ε. Αχαγιά '82 είναι η πρωταθλήτρια ομάδα κορασίδων ΕΣΚΑΗ της περιόδου 2012-13 και προέκυψε μέσα από τη συνεργασία μεταξύ του Απόλλωνας Πάτρας και της Α.Ε. Αχαγιά '82 που από τον περασμένο Αύγουστο έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με στόχο την προώθηση και ενδυνάμωση του γυναικείου μπάσκετ στην περιοχή μας και αποτελεί τον προθάλαμο της ομάδας νεανίδων & γυναικών του Απόλλωνας Πάτρας.

Ο Παναθηναϊκός ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας, κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών.

Καλούμε τους φίλους και φίλες του γυναικείου μπάσκετ καθώς και τους αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών μπάσκετ των πατρινών συλλόγων να παρακολουθήσουν τον αγώνα

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports