Στα δύο φιλικά με Πανελλήνιο
Ισόπαλο με 2-2 (25-23, 26-24, 25-16, 25-21) έληξε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της ΕΑΠ Λουξ με τον Πανελλήνιο που διεξήχθη το Σάββατο στην Αθήνα με τους δυο προπονητές να αποφασίζουν να μην παίξουν 5ο σετ.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Για εμάς ήταν τα τελευταία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και ήθελα να κάνω κάποιες τελευταίες δοκιμές. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι».
ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Πέτρογλου 8, Καραγκιόζης 5, Κίτσιος 10, Κόβατς 9, Γιορντάνοφ 9, Ζέκοφ 7, λίμπερο ο Γκαράς με 65% ( Αρμενάκης 11, Κιτσαντάς 2, Ασπιώτης 1, Λιβαθηνός 1).
ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ κατέκτησε τη νίκη με 3-1 (25-22, 25-22,22-25,25-21) επί του Πανελλήνιου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή στην Αθήνα.
ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Πέτρογλου 16, Καραγκιόζης 4, Κίτσιος 11, Κόβατς 6, Αρμενάκης 11, Ζέκοφ 4, λίμπερο ο Γκαράς με 63% ( Γιορντάνοφ 4, Κιτσαντάς 4, Ασπιώτης 4, Λιβαθηνός).
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr