ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην άρση της ασυλίας του Θανάση Νταβλούρου προχώρησε η Βουλή

Κοινοποίηση
Tweet

Σε ψηφοφορία που έγινε νωρίτερα

Στην ψηφοφορία που έγινε νωρίς το μεσημέρι στη Βουλή ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιου Νάκου, Θανάση Νταβλούρου και Κωνσταντίνο Κοντογεώργο, καθώς και του ανεξάρτητου Μιχάλη Κασσή.

Την απόφαση να προτείνει την άρση για τους τρεις βουλευτές της είχε πάρει η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Οι μηνύσεις προέρχονται από πολίτες και έχουν υποβληθεί εναντίον του κ. Νάκου για συκοφαντική δυσφήμιση, του Θ. Νταβλούρου για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία και για τον Κ. Κοντογεώργο για παράβαση καθήκοντος, με τους τρεις βουλευτές να ζητούν οι ίδιοι την άρση της ασυλίας τους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις