ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βιωματικό Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κοινοποίηση
Tweet

Απο το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής  της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας συνεχίζει τη συνεργασία του με  τη σχολική κοινότητα του Νομού και διοργανώνει το τέταρτο σεμινάριο εκπαιδευτικών για τη φετινή χρονιά.

Το βιωματικό σεμινάριο  διοργανώνεται στην Πάτρα, και απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το περιεχόμενο σχετίζεται με θέματα όπως: η διαμόρφωση της ομάδας, οι ρόλοι και η αξία τους στη δυναμική της ομάδας, η αξιοποίηση της ομάδας στην ενίσχυση των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, η ενίσχυση του ρόλου του εκπαιδευτικού-εμψυχωτή. Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας με το Κέντρο Πρόληψης μετά την ολοκλήρωσή του. Σε μια εποχή που η επικοινωνία και οι σχέσεις των ανθρώπων δυσκολεύουν, οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στα σεμινάρια αποδεικνύουν ότι σημαντικό αντίδοτο είναι η δουλειά που μπορούν να κάνουν με τους μαθητές τους μέσα στην τάξη και γενικότερα στο σχολείο.

Το Σεμινάριο,  συνολικής διάρκειας 10 ωρών, είναι  δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ (Σαρανταπόρου 20, Πάτρα) τις ημερομηνίες: Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις