ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έσπασε το χέρι του ο Καπερνάρος!

Κοινοποίηση
Tweet

Άγριο επεισόδιο στη συνεδρίαση της επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε τελικά μεταξύ του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και του Βασίλη Καπερνάρου στη σημερινή συνεδρίαση της Προανακριτικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ, επειδή ο πρόεδρος της επιτροπής δεν του έδινε περισσότερο χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, o βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εμφανώς νευριασμένος, χτύπησε το χέρι του στο έδρανο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα.

Ο κ. Καπερνάρος αποχώρησε από την συνεδρίαση, μετέβη στο νοσοκομείο και αυτή την ώρα υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις.

Προφανώς σε αυτό το περιστατικό αναφερόταν και το tweet που έκανε λίγο νωρίτερα ο ίδιος: "Όλα έχουν τα όριά τους, προσπαθείς να εκμαιεύσεις την αλήθεια και σου βάζουν χρονόμετρο. Η αλήθεια δεν έχει χρονόμετρο κύριοι!".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις