SPOTLIGHT

/

"Νύχτα-κόλαση" με Βανδή, Αργυρό στο Posidonio

Κοινοποίηση
Tweet

Στο νέο σχήμα θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Στο Posidonio με τον Αντύπα, την Δέσποινα Βανδή και τους Vegas, διασκέδασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τους γονείς του και την παρέα τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς μετά από πρόσκληση της Δέσποινας Βανδή ανέβηκε στην πίστα όπου τραγούδησε την επιτυχία του «Ποτέ ξανά» που του έχουν γράψει οι: Θεοφάνους, Γερμανού. Στην συνέχεια, ερμήνευσε τα τραγούδια του: «Μάλλον κάτι ξέρω», «είσαι ότι να ναι»-(παίζεις με τα μάτια) εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή δια μικροφώνου έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς του (Βασίλη, Φωτεινή).

Ο Αργυρός επισκέφτηκε την Δέσποινα Βανδή στο καμαρίνι της αλλά και τον Αντύπα.

Αυτήν την εποχή, ακούγεται η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, «παιδί γενναίο» σε στίχους του Γ.Θεοφάνους και μουσική του Γιάννη Δόξα.

Η Δέσποινα Βανδή, ο Αντύπας κι οι Vegas θα εμφανίζονται στο Posidonio μέχρι και τις 8 Μαρτίου.

Στο νέο σχήμα θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight