ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεσπούν στο thebest.gr εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ: "Σε άλλους Δήμους της Αχαίας, μας δίνουν κλειδιά για να μπαίνουμε στους πεζόδρομους-Στην Πάτρα;"

Κοινοποίηση
Tweet

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό στη Ρήγα Φεραίου

Ξεσπούν και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ μετά το προχθεσινό περιστατικό του θανάτου του 57χρονου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όπου δεν υπήρχε πρόσβαση για το ασθενοφόρο.

Όπως επισημαίνουν εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στο thebest.gr, σε άλλους Δήμους της Αχαΐας, ανάμεσά τους και η Αιγιάλεια, οι Δημοτικές Αρχές τους έχουν εφοδιάσει με ειδικά κλειδιά τα οποία χρησιμοποιούν προκειμένου να αποσταθεροποιούν τα κολονάκια που φράζουν τους πεζόδρομους. Έτσι πάντοτε υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στα περιστατικά που χρήζουν άμεσης επέμβασης, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τα Πυροσβεστικά οχήματα.

Δυστυχώς στην Ρήγα Φεραίου τα εμπόδια που έχουν τοποθετηθεί είναι σταθερά, με αποτέλεσμα τα ασθενοφόρα να μην μπορούν να εισέλθουν και να κινδυνεύουν άνθρωποι.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις